Ελλάδα

Διαμαρτυρία έξω απο την DIGEA για τη διακοπή αναμετάδοσης του 902

Μέλη της συνέλευσης εργαζόμενων, φοιτητών και ανέργων στα ΜΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση εξω απο τα γραφεία της DIGEA στο Μαρούσι.

“Η Digea εργαλείο των καναλαρχών, η αυτοοργάνωση όπλο των εργατών” έγραφε το πανό που κρέμασαν οι συγκεντρωμένοι.

Το κάλεσμα ήταν για τις 12 το μεσημέρι στο σταθμό του Προαστιακού της Κηφισίας.

Οι συγκεντρωμένοι συγκρότησαν πορεία και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της DIGEA για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση της εταιρείας να σταματήσει την μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ, αλλά και για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο σήμα του τηλεοπτικού σταθμού «902», που αναμετέδιδε την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανασταλεί η λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Διαβάστε

Εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ: Δεν μας σέβεται ο κ. Σαμαράς

Στις 19.30 κρίνονται όλα! – Διαψεύδονται οι φήμες για διάγγελμα Σαμαρά πριν την σύσκεψη των αρχηγών

Στηρίζει Σαμαρά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Στα δικαστήρια προσέφυγαν τα κανάλια για την απεργία

Μαύρο στις τηλεοπτικές οθόνες – Μαύρο και στις κάλπες;

Εύβοια: ”Φρούριο” το πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου – 24ωρη φύλαξη από την ΕΛ.ΑΣ. (Φωτό και βίντεο)!

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ο 36χρονος Σύρος που επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες στα Εξάρχεια για να τις βιάσει
Οι φίλες της κοπέλας, αντέδρασαν και προσπάθησαν να απομακρύνουν την κοπέλα από τα χέρια του, όμως όπως χαρακτηριστικά είπαν και στους αστυνομικούς ήταν σαν πάλευαν με «ένα λυσσασμένο κτήνος»
Ο 36χρονος Σύρος 13
Θυελλώδεις άνεμοι που θα ξεπεράσουν τα 100 km/h σε Αττική κι άλλες 5 περιοχές μέχρι την Πρωτομαγιά - «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για σοβαρά προβλήματα
Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για σπάσιμο κλαδιών, ζημιές σε καμινάδες, σκεπές, πτώση αντικειμένων όπως γλάστρες, κεραίες από μπαλκόνια και ταράτσες
Θυελλώδεις άνεμοι