Ελλάδα

Δωρεάν διανομή ροδάκινων στους πολύτεκνους – Ποιοι τα δικαιούνται – ΦΩΤΟ κ VIDEO

60 τόνους ροδάκινα χάρισαν οι ροδακινοπαραγωγοί στους πολύτεκνους της Αθήνας λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας. Ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτεκνων Αθήνας εξηγεί στο Newsit ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Που και πότε γίνεται η δωρεάν διανομή.

Ούτε ένα ροδάκινο δε θα καταλήξει σε χωματερή διαμηνύουν οι ροδακινοπαραγωγοί που λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας δε μπορούν να εξάγουν τα προϊόντα τους. Αποφάσισαν λοιπόν σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να τα διαθέσουν δωρεάν σε πολύτεκνους αλλά και σε δήμους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τα μοιράσουν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Ποιοι πολύτεκνοι στην Αθήνα δικαιούνται δωρεάν ροδάκινα

Οπως δήλωσε στο Newsit o Αντιπρόεδρος της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτεκνων Αθήνας, Χρήστος Πέππας “ο κάθε πολύτεκνος που έχει θεωρημένο βιβλιάριο και παιδιά κάτω των 23 ετών δικαιούται και κάθε μέλος της οικογένειας του να παίρνει 1 κιλό ροδάκινα την ημέρα για 10 ημέρες.

Δηλαδή μια οικογένεια με 2 ενήλικες και 4 παιδιά θα πάρει 60 κιλά ροδάκινα για 10 ημέρες και μετά μπορεί να ξαναπάρει την ίδια ποσότητα για άλλες 10 ημέρες.

Η διανομή των ροδάκινων γίνεται δωρεάν, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί εως τις 4.00 το μεσημέρι, στις αποθήκες της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθήνας, στην οδό Σάμου, πίσω από το σταθμό Λαρίσης.

Oπως δήλσωσε στο Newsit ένας δικαιούχος με 5 παιδιά “τα ροδάκινα είναι άριστης ποιότητας. Στους ροδακινοπαραγωγούς εύχομαι καλή δύναμη και καλά κουράγια”.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είδαν Κουκουλόπουλο οι ροδακινοπαραγωγοί – “Η συμπαράσταση της πολιτείας θα είναι πλήρης”

Η Ελλάδα ζητά από την Κομισιόν αλλαγή των μέτρων στήριξης των ροδακινοπαραγωγών

Ρωσία για εμπάργκο: Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα αρθούν οι κυρώσεις από τις δυτικές χώρες

Χιλιάδες κιλά ροδάκινα θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού

Μέχρι 30 εκατ. ευρώ θα διαθέσει η ΕΕ για ροδάκινα και νεκταρίνια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα φρικιαστικά δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα στην Εγνατία - «Οι φλόγες έφτασαν στον ουρανό, υπήρξε πανικός και φωνές»
«Τα διόδια δεν φαίνονταν από την ομίχλη. O θόρυβος που ακούσαμε ήταν πραγματικά τρομακτικός», αποκαλύπτει ο αυτόπτης μάρτυρας
Σοκαριστικό τροχαίο στην Κοζάνη
Έως 30 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο τη Μεγάλη Πέμπτη - Τοπικές βροχές και καλοκαιρινές θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα
Αύριο η πιο ζεστή ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας - Μελαγχολικός ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή, με βροχές θα ψήσουν τον Οβελία στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά
Βροχή
Συγκλονίζει η θεία της 26χρονης που ήταν μέσα στο κουβούκλιο των διοδίων στην Εγνατία Οδό: «Ζει από θαύμα»
Η νεαρή κοπέλα είναι καλά στην υγεία της κι αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα. «Το μόνο που σκεφτόταν είναι πως πρέπει κάτι να κάνει για να σωθεί» λέει η θεία της στο newsit.gr
Το σημείο της τραγωδίας στα διόδια κοντά στην Κοζάνη 1
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Ο εντολέας μας είναι σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει η δικηγόρος του
«Μέχρι σήμερα δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από διωκτική ή δικαστική αρχή. Θα κινηθούμε δικαστικά εναντίον όσων σάιτ είχαν δημοσιεύσει το όνομα και τη φωτογραφία του»
Ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος