Ελλάδα

Eκκενώθηκε η κατάληψη στο θέατρο «Ολύμπια» – 10 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (06.04.2023) για την εκκένωση υπό κατάληψη κτηρίου όπου στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας». 

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», επί της οδού Ακαδημίας αρ. 59 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα και έγιναν δέκα συλλήψεις. Η επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8.30 το πρωί της Πέμπτης (06.04.2023) και το κτήριο αποδόθηκε στον υπεύθυνο.

Στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έλαβαν μέρος διαφόρων υπηρεσιών, ενώ από το κτήριο προσήχθησαν 10 άτομα (5 άνδρες και 5 γυναίκες), στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διενεργεί την προανάκριση, τα οποία και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας Υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπερσύγχρονα ηλεκτρικά απορριμματοφόρα στους δήμους του Λεκανοπεδίου από την Περιφέρεια Αττικής
Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ ενισχύουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση με νέα ευέλικτα οχήματα για την περισυλλογή σκουπιδιών, καθώς και με πέντε κλαδοτεμαχιστές, συνολικής αξίας 58,24 εκ. ευρώ
Ηλεκτρικά απορριμματοφόρα για τους δήμους της Αττικής