Τετάρτη, 18 Σεπτ.
21oC Αθήνα

Έκκληση Δένδια σε ΔΕΗ: Μην κάνετε απεργίες τώρα που ο τουρισμός πάει καλά

Έκκληση Δένδια σε ΔΕΗ: Μην κάνετε απεργίες τώρα που ο τουρισμός πάει καλά

Έκκληση προς τους εργαζόμενους της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις απηύθηνε ο Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σκέψεις για απεργιακές κινητοποιήσεις και θέλω να παρακαλέσω να μην κάνουν οτιδήποτε, διότι θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα στην αγωνιζόμενη επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα φέτος που ο τουρισμός πάει καλά» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα ρευστότητας, με την αξιοποίηση των υπαρχόντων τραπεζικών εργαλείων ή με τη δημιουργία νέων υβριδικών προγραμμάτων, τόσο για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, όσο και για την επιβίωση των υπαρχουσών.

Ο υπουργός, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, σχολίασε ότι η σημερινή πρώτη συνάντηση είναι η αρχή μίας συνεργασίας «για τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο στην Ελλάδα» και σημείωσε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να μεταφερθεί ρευστότητα και, μέσω του ΕΣΠΑ, στη μαχόμενη για την επιβίωσή της επιχείρηση, όπως είπε. Τονίζοντας, παράλληλα, ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε να διασώσουμε τις επιχειρήσεις. Αυτός είναι ο δρόμος για να εμποδίσουμε την αύξηση της ανεργίας και να τη μειώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χαρακώματα κυβέρνηση – ΣΥΡΙΖΑ – συνδικαλιστές για τη “μικρή ΔΕΗ” – Αγωνία στις τουριστικές περιοχές ενόψει των κυλιόμενων διακοπών ρεύματος!

Κυλιόμενες διακοπές ρεύματος προγραμματίζει η ΔΕΗ για να γλιτώσουμε το μπλακάουτ! – Το χαρτί της επιστράτευσης παίζει η κυβέρνηση

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για άρωμα εκλογών από τα νομοσχέδια για τη μικρή ΔΕΗ και τον αιγιαλό

 

Δεν αποκλείεται η επιστράτευση αν ξεφύγουν τα πράγματα με την ΔΕΗ – Οι κινήσεις που αποφασίστηκαν από Σαμαρά και Βενιζέλο

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε