Ελλάδα

Έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας η ΓΕΝΟΠ!

- "Έχουμε πληρώσει τους λογαριασμούς", λέει στο iatropedia.gr ο γ.γ. του υπ. Υγείας
- Στο «σκοτάδι» για 4 ώρες το υπουργείο - Διαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος στους πολίτες
- “Θα κόψουμε το ρεύμα και σε άλλα υπουργεία” λένε οι συνδικαλιστές

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ένα τέταρτο πριν τις οκτώ πήγαν με τα εργαλεία τους στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Στουρνάρη, άνοιξαν τον μετασχηματιστή που δίνει ρεύμα στο υπουργείο Υγεία και … κατέβασαν τους διακόπτες, κόβοντας την παροχή.

Με αυτόν τον τρόπο η ΓΕΝΟΠ θέλει να διαμαρτυρηθεί για το χαράτσι και την απειλή διακοπής του ρεύματος στους πολίτες τη στιγμή που το κράτος χρωστάει απίστευτα ποσά.


Όπως λένε οι συνδικαλιστές τα χρέη του υπουργείου είναι 3.800.000 ενώ συνολικά το κράτος χρωστάει 141 εκατομμύρια.

Μιλώντας στο iatropedia.gr ο γ.γ. του υπουργείου Υγείας είπε ότι οι λογαριασμοί του υπουργείου ειναι πληρωμένοι.

Αναλυτικά οι οφειλές του Δημοσίου
Υπουργεία:
Υποδομών 46,63 εκ. ευρώ
Εθνικής Άμυνας
ΓΕΝ 1,55 εκ ευρώ
ΓΕΣ 9,41 εκ. ευρώ
Προστασίας Πολίτη 7,10 εκ. ευρώ
Εσωτερικών σύνολο 14, 50 εκ. ευρώ
Δικαιοσύνης 4,41 εκ. ευρώ
Οικονομίας 0,9 εκ. ευρώ
Πολιτισμού 2,3 εκ. ευρώ
Παιδείας 2,2 εκ. ευρώ
Οργανισμοί 7,4 ευρώ
Αττικό Μετρό 6,7
Σεισμόπληκτοι Αττικής 4,7
Επιχειρήσεις Ύδρευσης αποχέτευσης 20,85 εκ. ευρώ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν “σαν σκουπίδια” κάτω από το όριο της φτώχειας και σε αυτούς η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα ενώ στο Δημόσιο με χρέη 10 ετών δεν κάνει διακοπές

Γιατί στο υπουργείο Υγείας; Γιατί το ρεύμα κόβεται χωρίς διακρίσεις λένε οι συνδικαλιστές φτωχοί άνθρωποι που έχουν ηλεκτρικές συσκευές υποστήριξης (οξυγόνο κλπ) στο σπίτι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους λένε οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ καθώς η διοίκηση της ΔΕΗ δεν κάνει διακρίσεις.

Δείτε πως σχολίασε τη διακοπή ρεύματος ο Υπουργός Υγείας:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

Διαβάστε επίσης:
Μπάχαλο με το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω ΔΕΗ – Μπαλάκι οι πολίτες για να βρουν το δίκιο τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κατάθεση του 36χρονου που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο: «Στο πάνω μέρος είχε φυτίλι, δεν ήξερα τι ήταν - Είναι φίλος μου 20 χρόνια»
«Πάτησα ένα αντικείμενο. Έσκυψα να δω τι ήταν και διαπίστωσα ότι ήταν κάτι χάρτινο χρώματος μπλε. Στο πάνω μέρος του υπήρχε φυτίλι. Δεν ήξερα τι είναι. Το θεώρησα πυρσό»
Άρης Μουγκοπέτρος 4