Κόσμος

Έλληνες και… μπουζούκια στο Λευκό Οίκο [vid, pic]

Με ελληνικό χρώμα γέμισε ο Λευκός Οίκος, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ, προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας τα έχει όλα. Μπουζούκια, παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς αλλά και Έλληνες προσκεκλημένους από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο πρόεδρος της Aegean Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρόσκληση έχουν πάρει τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

 

Τους Έλληνες προσκεκλημένους θα υποδεχθούν, ο ίδιος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie