Ελλάδα

Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην Αττική – Απέραντο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας

- Σφοδρή καταιγίδα αναμένεται το μεσημέρι στην Αττική 
- Τι προβλέπει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου έως τις 18.00
- Η απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ κάνει και σήμερα δύσκολη τη ζωή των οδηγών
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ταλαιπωρίας για την σημερινή ημέρα με κύρια συστατικά, την κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και την απεργία σε όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ και Ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, στην Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάννησα.
Πολύ ισχυροί είναι και οι άνεμοι με τους νοατιάδες να φτάνουν τα 8 και 9 μποφώρ με αποτέλεσμα να είναι σε ισχύ και απαγορευτικό απόπλου.

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ

Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι και τα αυτοκίνητα ακινητοποιημέρα.

Λίγο η ώρα αιχμής, ακόμη περισσότερο η απεργία που ανάγκασε χιλιάδες πολίτες να πάρουν το αυτοκίνητό τους σήμερα, έκαναν τους δρόμους… Γολγοθά.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας…







ΡΕΠΟΡΤΑΖ:  ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειρόφερνο σε ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ

Έγινε πάλι πάρκινγκ η Αθήνα! Μποτιλιάρισμα παντού

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»