Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Επεισόδια στο υπ. Εργασίας με τους εργαζομένους στα Ασφαλιστικά Ταμεία – Βρούτσης: “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα…” (ΦΩΤΟ και VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείου
– Διμοιρία των ΜΑΤ “έκλεισε” την είσοδο και ακολούθησε ένταση
– Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα
– Άκαρπη η συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση

“Δεν μπορώ να κάνω τίποτα”, ήταν η απάντηση του Γιάννη Βρούτση στους εργαζομένους στα Ασφαλιστικά Ταμεία, για το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας, ενώ για το δεύτερο τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις.

  Δείτε τι είπε για τη συνάντηση ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία μπήκε από την πίσω πόρτα του υπουργείου “αναγκάζοντας” τον υπουργό να τους δει.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου, καθώς εργαζόμενοι στα Ταμεία επιχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση των ανδρών των ΜΑΤ.

Οι διαμαρτυρόμενοι πέταξαν καφέδες και νερά εναντίων των ανδρών των ΜΑΤ ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την διαθεσιμότητα,  συνάντηση με τον υπουργό, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε δυνατό.


Στους διαμαρτυρόμενους που από το πρωί πραγματοποιούν συγκέντρωση στο κέντρο προτάθηκε να συναντηθούν με τον Γ.Γ. του υπουργείου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο και εκτόξευσαν αντικείμενα κατά των ΜΑΤ - ΦΩΤΟ NEWSIT

Με συνθήματα μια ομάδα επιχείρησε να εισέλθει στο υπουργείο, όπου τους έκοψε το δρόμο μια διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Τελικά ο υπουργός δέχθηκε λίγο μετά τις 12 να δει αντιπροσωπεία των εργαζομένων ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Συγκέντρωση σε Γ.Γ. Εμπορίου και ΙΚΑ Αγ. Κωνσταντίνου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε