Το Newsit βρέθηκε από το πρωί στην ιχθυαγορά της Βαρβακείου για να δει τις τιμές που παίζουν και σας τις παρουσιάζουμε.
Μύδια: 3 – 21 ευρώ το κιλό
Κυδώνια: 10-12 ευρώ το κιλό
Χταπόδια: Από 9.50 ευρώ το κιλό
Στρείδια: από 9 ευρώ το κιλό
Χτένια: 8 – 9 ευρώ το κιλό
Σουπιές κατεψυγμένες : 5 – 26 ευρώ το κιλό
Σουπιές φρέσκες: 10 -12 το κιλό
Καλαμάρι κατεψυγμένο: 3,5 – 9 ευρώ το κιλό
Καλαμάρι φρέσκο: 19 ευρώ το κιλό
Καραβίδες: 12 ευρώ
Καραβίδα μεγάλη: 46 ευρώ
Γαρίδα ανάλογα το νούμερο: 4 – 24 ευρώ το κιλό
Γαρίδα Γκανβάρι Πλαταμώνα: 48 ευρώ
Και φυσικά την Καθαρά Δευτέρα δεν μπορεί να απουσιάζει ο παραδοσιακό χαλβάς. Η τιμή του; 6,80 ευρώ το κιλό.
Ο Σπύρος Κοράκης πρόεδρος των Ιχθυοπωλών Βαρβακείου μιλώντας στο Newsit είπε πως η κίνηση είναι πολύ καλή. “Ο κόσμος ψωνίζει. Γενικά όλη η βδομάδα πήγε καλά εκτός από την Τετάρτη. Και σήμερα η κίνηση είναι αυξημένη φυσικά θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες, ε και την Καθαρά Δευτέρα το πρωί. Υπάρχει επάρκεια προϊόντων και οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι”.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NEWSIT.GR