Ελλάδα

Euroferry Olympia: Βρέθηκε και έκτη σορός – Απανθράκωση ή εγκαύματα οι αιτίες θανάτου

Βρέθηκε έκτη σορός από άνδρες της ΕΜΑΚ στο δεύτερο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο αριθμός των νεκρών από τη φωτιά στο πλοίο ανήλθε στους έξι, ενώ οι διασωθέντες στους 281. Παραμένουν πέντε αγνοούμενοι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις τέσσερις σορούς που ανασύρθηκαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», οι αιτίες θανάτου είναι απανθράκωση ή εγκαύματα.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό».

Όπως εξήγησε, «άλλες σοροί ήσαν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα».

Επίσης, όπως είπε, «η μία σορός αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισόδια και προσαγωγές έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης στη συγκέντρωση για την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου που εμφανίζεται ως «Εσταυρωμένος»
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδίκασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες για ακύρωση των παραστάσεων του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Ένταση έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες