Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Exit polls – Τι ώρα θα δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών

Exit polls – Τι ώρα θα δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών

Στη μάχη της ενημέρωσης για τα exit polls και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι μόνο τα κομματικά επιτελεία, αλλά και οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.newsit.gr και παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία, ενώ ακριβώς στις 19.00 το newsit θα παρουσιάσει όλα τα exit poll και σε συνεχή ροή τα αποτελέσματα.
Ο ALPHA θα ξεκινήσει τον εκλογικό μαραθώνιο στις 17.45 το απόγευμα με ζωντανές συνδέσεις, ενώ στις 7 το απόγευμα ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll. 
Στον ΑΝΤ1, στις 18:00, η Μαρία Χούκλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Εκλογές 2014», ενώ στις 19:00 ακριβώς θα μεταδοθούν από τον Στράτο Φαναρά τα αποτελέσματα των Exit Polls, σύμφωνα με τη Metron Analysis. 
Το MEGA, ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με τη μέθοδο των exit polls, ενώ στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.
Στον ΣΚΑΪ, ο εκλογικός αναλυτής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης θα παρουσιάσει την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Στο STAR η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει στις 17:45 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με το κλείσιμο της κάλπης, περίπου στις 19:00, στο στούντιο θα είναι κι ο πρόεδρος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, για να παρουσιάσει και να αναλύσει τα αποτελέσματα πανελλαδικού exit poll.
 



Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε