Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο «Fast Ferries Andros», το οποίο αναχώρησε με καθυστέρηση και χωρίς επιβάτες από τη Μύκονο για τον Πειραιά. Φέρεται να αντιμετώπισε το πρόβλημα κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του και δήλωσε τη βλάβη, ενώ βρισκόταν στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, οι επιβάτες του «Fast Ferries Andros»,από τη Σύρο για Πειραιά θα εξυπηρετηθούν με το πλοίο «Blue Star Delos» το οποίο θα φτάσει στη Σύρο, περίπου στις 8:20 το βράδυ (15.03.2025), ενώ θα έχει άμεση αναχώρηση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες δεν θα χρειαστεί να εκδώσουν νέα εισιτήρια, αλλά θα επιβιβαστούν με τα ήδη υπάρχοντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Fast Ferries Andros» επέβαιναν 71 επιβάτες και 10 Ι.Χ, ενώ οι λοιποί επιβάτες από Τήνο και Μύκονο – πλην Σύρου – εξυπηρετήθηκαν μέσω Ραφήνας.