Τρίτη, 6 Αυγ.
32oC Αθήνα

Filoxenia: Η ελληνική φιλοξενία, όπως την ξέρουμε

Filoxenia: Η ελληνική φιλοξενία, όπως την ξέρουμε

Filoxenia: Η ελληνική φιλοξενία, όπως την ξέρουμε

Τοποθετημένο στην ομορφότερη γωνιά του Μεσσηνιακού Κόλπου, πάνω σε μια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά, το Filoxenia, σας υποδέχεται για να ανακαλύψετε τις καταπληκτικές ομορφιές αυτού του ευλογημένου τόπου.

Σημείο αναφοράς στον τομέα της φιλοξενίας στη γραφική Καλαμάτα, το Filoxenia θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή με την χαλαρωτική αύρα του και το διακριτικά πολυτελές περιβάλλον του. Είτε αναζητάτε ένα κομψό και μοντέρνο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, είτε μια ευρύχωρη σουίτα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις, το Filoxenia θα καλύψει κάθε σας επιθυμία, κάνοντάς σας να νιώθετε κάτι παραπάνω από απλοί επισκέπτες: φιλοξενούμενοι.

Filoxenia θα πει να νιώθετε σαν το σπίτι σας

Τα άνετα δωμάτια που κοιτούν προς τον Νότο, το άπλετο φως που διαχέεται σε κάθε τους γωνιά, τα κρεβάτια με βαμβακερά λινά που θα σας χαρίσουν απαράμιλλες στιγμές χαλάρωσης, η υπέροχη θέα και η all-day περιποίηση: Στο Filoxenia, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές, για μικρούς και μεγάλους.

Filoxenia θα πει να απολαμβάνετε αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις

Η δημιουργική κουζίνα στο Olive Restaurant του Filoxenia, υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, που θα σας γεμίσει ενέργεια. Γευτείτε νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ και υγιεινές επιλογές από τον American-style μπουφέ ή απολαύστε αργότερα ένα ευρωπαϊκό πρωινό με την ησυχία σας.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ημιδιατροφής, μπορείτε να γευτείτε μια ποικιλία από à la carte επιλογές για δείπνο στο εστιατόριο, με συντροφιά τον ήλιο που “χάνεται” πίσω από τις πλαγιές του Ταϋγέτου.

Filoxenia θα πει να ανακαλύπτετε τη μαγεία του τόπου

Φανταστείτε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας ανάμεσα στον βλοσυρό Ταΰγετο και τη μαγευτική Λιβύη, ενώ στραφταλίζουν τα νερά την ώρα που ο ήλιος δύει. Σας το εγγυόμαστε: Δεν υπάρχει ωραιότερο μπάνιο, από εκείνο στην Παραλία με τα Γκρίζα Βότσαλα.

Για τις στιγμές που επιθυμείτε να χαλαρώσετε σε πισίνα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και την εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ. Φυσικά, έχουμε φροντίσει και για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική πισίνα.

Filoxenia θα πει οικογενειακές διακοπές

Χαλαρώστε, απολαύστε τις διακοπές σας και αφήστε μας να κάνουμε τις διακοπές των παιδιών σας αξέχαστες!

Πλήθος δραστηριοτήτων, όπως ζωγραφική, διαγωνισμοί, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις, καθώς και ένας απίθανος παιδότοπος με αγαπημένες φιγούρες από τον ζωολογικό κήπο, θα ενθουσιάσουν και θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους!

Στα παιδιά έως 12 ετών παρέχονται:

  • δωρεάν διαμονή στο δωμάτιο των γονιών

  • δωρεάν γεύματα στο Tasty Corner του Olive Restaurant

  • πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις