Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Folli Follie: Ένοχοι για κακουργήματα ο Δημήτρης, ο Τζώρτζης και η Καίτη Κουτσολιούτσου και 2 συνεργάτες τους

Folli Follie: Ένοχοι για κακουργήματα ο Δημήτρης, ο Τζώρτζης και η Καίτη Κουτσολιούτσου και 2 συνεργάτες τους

Τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και δυο συνεργάτες τους κρίθηκαν ένοχοι, ενώ έξι άλλοι κατηγορούμενοι στη δίκη της Folli Follie κρίθηκαν αθώοι. Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έριξε αυλαία στην πολύκροτη δίκη που διήρκεσε μήνες σχετικά με την αλλοίωση των οικονομικών δεδομένων της εταιρίας.

Αθώοι, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Folli Follie, κρίθηκαν και οι 11 κατηγορούμενοι από το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Με την απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκαν η οικογένεια Κουτσολιούτσου, ο Δημήτρης, ο Τζώρτζης και η Καίτη και δύο συνεργάτες τους ,ενώ αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι.

Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, απάτη, χειραγώγηση της αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από κοινού αλλά και για κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου καταδικάστηκε κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνεργεία σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καταδικάστηκε για απάτη, χειραγώγηση αγοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μία συνεργάτης της οικογένειας κρίθηκε κατά μεταβολή της κατηγορίας ένοχη για συνεργεία σε πλαστογραφία, για συνεργεία σε απάτη από κοινού, συνεργεία σε χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ακόμη ο καταζητούμενος Ιωάννης Μπεγιέτης κρίθηκε ένοχος για πλαστογραφία άμεση συνεργεία στη. Απάτη, άμεση συνεργεία στη χειραγώγηση αγοράς και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Αντίθετα, οι υπόλοιπο έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης κρίθηκαν αθώοι από τις κατηγορίες που τους είχαν αποδοθεί.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων των καταδικασθέντων, που αιτούνται την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις