Ελλάδα

Folli Follie: Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε το βούλευμα για αποδέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της

Αναίρεση άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για άρση της δέσμευσης των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας Folli Follie ύψους 28 εκατ. ευρώ και των τραπεζικών λογαριασμών της, της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ. 

Ο κ. Ζήσης έκανε δεκτή την αίτηση των συνηγόρων, οι οποίοι εκπροσωπούν τους ζημιωθέντες επενδυτές –θύματα της επίμαχης εταιρείας, και είχαν καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας  να ασκηθεί  αναίρεση κατά του βουλεύματος, που ενέκρινε την αποδέσμευση των δεσμευθέντων υπέρ του Δημοσίου, αλλά και των ιδιωτών επενδυτών περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie και άσκησε την υπ’αριθ. 56/2023 αναίρεση του βουλεύματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαντά στον Άρη Πορτοσάλτε και το σχόλιο «Ελλάδα ως Αλβανία του Χότζα»
«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στοιχείο απολυταρχισμού δεν μπορεί να είναι ο δικαστικός έλεγχος της άσκησης ενός δικαιώματος, όπως απαραδέκτως ισχυρίσθηκε ο ως άνω παρουσιαστής»
Ο Άρης Πορτοσάλτε
«Ήταν προμελετημένη» λέει για τη δολοφονία του 50χρονου από τον 75χρονο στην Εύβοια ο αδερφός του θύματος
«Σε ένα σημείωμά του που βρέθηκε, ο 75χρονος έγραφε πως ήθελε να αυτοκτονήσει και πως δεν θα του έπαιρνε κανένας το σπίτι» υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο αδερφός του 50χρονου
Δεξιά ο δράστης, αριστερά το θύμα
«Έδωσα στον ληστή μία εικόνα της Παναγίας για να τον βοηθήσει», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία για την εισβολή ενόπλων στο σπίτι τους στον Άλιμο
«Φεύγοντας μου είπε "εάν με βοηθήσει Παναγία στο υπόσχομαι ότι θα έρθω μία μέρα χωρίς τη μάσκα να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη"»
Η σύζυγος του επιχειρηματία που έγινε στόχος διαρρηκτών