Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φυλακές Κορυδαλλού: Άνθρωποι και σκουπίδια μαζί! – ΦΩΤΟ

Φυλακές Κορυδαλλού: Άνθρωποι και σκουπίδια μαζί! – ΦΩΤΟ

Εικόνες για τις οποίες κανείς δεν πρέπει να είναι περήφανος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας. Εικόνες παρακμής, εικόνες τριτοκοσμικής χώρας, εικόνες που δεν τιμούν την Ελλάδα και το σωφρονιστικό της σύστημα.

Μετά τις αποκαλύψεις για τον βασανισμό και τον θάνατο του Ιλία Καρέλι φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση που καταγγέλουν και οι ίδιοι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
Κρατούμενοι συνωστίζονται στο ίδιο κελί ενώ παράλληλα οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες και οι εστίες μόλυνσης πολλαπλές. Ανθρωποι και σκουπίδια μαζί.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σέρρες: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλία Καρέλι στην Ελλάδα – Νέο βίντεο από την κηδεία του και τα συνθήματα κατά της Ελλάδας!

Σέρρες: Σπάει η ομερτά των φυλακών Νιγρίτας; – Αραβαντινός: Αυτός ομολόγησε τα βασανιστήρια στον Καρέλι – Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας!

Ιατροδικαστής στο ΣΚΑΪ: Δεν ισχύουν οι καταγγελίες των αλβανικών ΜΜΕ – Προσπάθησαν να καθαρίσουν το κελί από τα αίματα – Όλα έγιναν στη Νιγρίτα!

Παιδική χαρά το Γκουαντανάμο μπροστά στη Νιγρίτα! – Φρικτά βασανιστήρια στον Ιλία Καρέλι – Του έλειπαν νύχια και τα χέρια του ήταν καμμένα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε