Τετάρτη, 3 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Η Κρήτη έγινε… Ύδρα! – Έδιωξαν κακήν κακώς ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο Ηράκλειο – Δέχτηκαν επίθεση από τουλάχιστον 200 άτομα σε ταβέρνα

Η Κρήτη έγινε… Ύδρα! – Έδιωξαν κακήν κακώς ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο Ηράκλειο – Δέχτηκαν επίθεση από τουλάχιστον 200 άτομα σε ταβέρνα

– Το περιστατικό συνέβη στις Αρχάνες Ηρακλείου
– Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επισκέφθηκε την περιοχή το βράδυ της Δευτέρας
– Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο NewsIt πως τους επιτέθηκαν περισσότερα από 200 άτομα
– Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πέρυσι στην Ύδρα

Ένα απίστευτο περιστατικό, που μάλλον δείχνει γιατί ποτέ αυτή η χώρα δεν πρόκειται να πάει μπροστά, συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο χωριό Αρχάνες του Ηρακλείου και έρχεται στο φως σήμερα.

Κλιμάκιο ελεγκτών του ΣΔΟΕ βρέθηκε στην περιοχή στο πλαίσιο του… ανένδοτου που έχει κηρύξει η κυβέρνηση κατά της φοροδιαφυγής. Μόνο που οι «ράμπο» του Σώματος δεν μπορούσαν να φανταστούν τι τους περίμενε…

Έκθεση ΣΔΟΕ: Το 81% των καταστημάτων στην Κρήτη δεν “κόβει” αποδείξεις

Επέλεξαν να επισκεφτούν το γνωστό χωριό του Ηρακλείου την παραμονή της Αφέντη Χριστού (σ.σ. μεγάλης γιορτής για την περιοχή), όταν – όπως κάθε χρόνο- πολύς κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στα καταστήματα της πλατείας του χωριού.

Όταν όμως έγιναν αντιληπτοί είδαν το πλήθος να εξαγριώνεται. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο NewsIt πως περισσότερα από 200 άτομα (ανάμεσά τους και πελάτες των μαγαζιών) επιτέθηκαν στους ελεγκτές, τους χτύπησαν και τους ανάγκασαν να φύγουν… κακήν κακώς!

Το περιστατικό έρχεται την ώρα που ναι μεν η κυβέρνηση κάνει ελάχιστα για να πατάξει τη φοροδιαφυγή (τα σπασμένα της οποίας πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι) αλλά και ενώ οι ίδιοι οι καταστηματάρχες αφενός δε δίνουν αποδείξεις στους πελάτες και αφετέρου όταν τους επιβάλλεται το… λουκέτο, το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν να δουλεύουν, όπως έγινε πρόσφατα στην Χαλκιδική.

Ανάλογο περιστατικό με επίθεση σε άνδρες του ΣΔΟΕ που επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε κατάστημα είχε γίνει και πέρυσι το καλοκαίρι, στην Ύδρα.
Τότε, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου είχε συλληφθεί και αυτό είχε προκαλέσει εκτεταμένα επεισόδια στο νησί, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ΜΑΤ.

Αποτέλεσμα; Τότε γίναμε ρεζίλι διεθνώς, δεν αποκλείεται να γίνουμε και τώρα…

Έκθεση σοκ: το 81% των καταστημάτων δεν «κόβουν» αποδείξεις

Μηνιαία έκθεση του ΣΔΟΕ που έφερε χθες στο φως το neakriti.gr αποκάλυπτε πως η φοροδιαφυγή… βασιλεύει στην Κρήτη. Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές του νησιού έδειξαν, σύμφωνα με την έκθεση, πως το 81% των καταστημάτων εστίασης δε δίνει αποδείξεις και πως μόνο τον Ιούλιο βεβαιώθηκαν περισσότερες από 2.800 παραβάσεις.

Σύμφωνα με τους ελεγκτές που έφτασαν στην Κρήτη από την Αθήνα, μέσα σε μια εβδομάδα το ύψος της φοροδιαφυγής έφτασε στο 56,83%.

Από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν σε όλη την Κρήτη από την 1 έως τις 31 Ιουλίου, εντοπίστηκαν να παρανομούν 224.
Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν 2.853 παραβάσεις. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για μπαρ που δεν έκοβαν αποδείξεις και εστιατόρια που “σέρβιραν” δελτία παραγγελίας αντί για τον πραγματικό λογαριασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες από τους νέους ελέγχους των Αστυνομικών σε μαγαζιά της Χαλκιδικής – 16 συλλήψεις – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΣΔΟΕ: Σφράγισε κατάστημα στην Κυλλήνη για 48 ώρες

Άφαντος ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στη Χαλκιδική – Καταδικάστηκε η κόρη του – Θησαυρούς βρήκαν τα κλιμάκια και σε άλλα μαγαζιά

Λουκέτο από το ΣΔΟΕ σε μπαρ της Αττικής και της Κέρκυρας

Θέατρο του παραλόγου για ένα… σουξέ! «Εθνικό» θέμα το λουκέτο του ΣΔΟΕ στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος – Πήρε θέση ο τραγουδιστής

Ύδρα:Ανακλήθηκε μετά το σάλο που προκάλεσε,η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή!

Τι απαντά η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στην Υδρα για την υπόθεση που μας ντρόπιασε σε όλο τον κόσμο

Διεθνής διασυρμός από το Der Spiegel με αφορμή τα επεισόδια στην Ύδρα – “Αναγκαία η εξοικονόμηση 14 δισ”

Ύδρα: Πολίτες εναντίον ΣΔΟΕ – Aκυρώνονται τα δρομολόγια – Ξυλοδαρμό πληρώματος καταγγέλλει η πλοιοκτήτρια εταιρία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε