Ελλάδα

Η μαγειρίτσα θέλει καλό πλύσιμο – Προσοχή στις δηλητηριάσεις

Η μεγαλύτερη γαστριμαργική απόλαυση μετά τον οβελία, κατά τη διάρκεια των Αγίων ημερών του Πάσχα, είναι, σήμερα το βράδυ, Μεγάλο Σάββατο, και ονομάζεται: μαγειρίτσα.

Η απόλαυση είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί έρχεται μετά από 40 ημέρες αυστηρής νηστείας. Πως μπορούμε όμως να απολαύσουμε την μαγειρίτσα μας, δίχως προβλήματα; Πως πρέπει να πλυθούν τα εντεράκια για να μην κινδυνεύσουμε από κάποια δηλητηρίαση;

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό, για να αποφύγουμε την όποια δηλητηρίαση και αντί για το τραπέζι, εμείς βρεθούμε στην τουαλέτα, ή στο νοσοκομείο, να έχουμε πλύνει καλά και σχολαστικά τα έντερα της μαγειρίτσας, πριν την μαγειρέψουμε. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που κατανάλωσαν μαγειρίτσα η οποία δεν είχε πλυθεί καλά, και έπαθαν δηλητηρίαση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα