Ελλάδα

Ξανά έξω από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι σχολικοί φύλακες

Ραντεβού έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έδωσαν ξανά σχολικοί φύλακες απ’ όλη την Ελλάδα που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου.

Οι σχολικοί φύλακες έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτίριο του υπουργείου στη Βασιλίσσης Σοφίας, χωρίς να έχουν κλείσει το δρόμο.

Έξω από το υπουργείο είναι συγκεντρωμένα περισσότερα από 500 άτομα, που παραμένουν πάνω στο πεζοδρόμιο, υπό το βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που τους ζητάει να παραμείνουν πάνω στο πεζοδρόμιο, για να μην κλείσει ο δρόμος.

Η κίνηση των οχημάτων, πάντως, γίνεται με δυσκολία…

Οι σχολικοί φύλακες ζητούν από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «την επίσημη δέσμευση της τακτοποίησης όλων των σχολικών φυλάκων, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού στις 9 Ιανουαρίου 2014», τονίζεται σε ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής.

«Στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα υπάρξει θετική έκβαση του δίκαιου αιτήματός μας, όπως έχει παραδεχτεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, μή δεχόμενοι μεσοβέζικες λύσεις, θα παραμείνουμε κάτω από το υπουργείο όσο χρειαστεί διεκδικώντας την αποκατάστασή μας» σημειώνουν.

Ο Κ. Μητσοτάκης, στις 13:30, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο δρόμο οι σχολικοί φύλακες – Κινδυνεύουν με απόλυση ως το Μάρτιο

Σαμαράς προς σχολικούς φύλακες: Υπάρχει βούληση να λυθεί το θέμα σας

Χημικά και ένταση έξω από το Διοικητικής Μεταρρύθμισης – Συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες

“Άγιε…Κυριάκο θέλουμε πίσω τις ζωές μας”

Ειδικό ερωτηματολόγιο για τους σχολικούς φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2