Ελλάδα

Ξέρουν που βρίσκεται ο Βασίλης Ξηρός

Ο βενιαμίν της οικογένειας Ξηρού, ο Βασίλης Ξηρός, ο οποίος είχε το ψευδώνυμο "Παναής" στην 17 Νοεμβρη, δεν είναι εξαφανισμένος, όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 11 Ιουνίου του 2011 όταν και αποφυλακίστηκε, ζει στην Θεσσαλονίκη και κάνει δουλειές του ποδαριού.

Ο Βασίλης Ξηρός γεννήθηκε το 1972 στην Κοζάνη. Προτελευταίος γιος της οικογένειας Ξηρού. Εντάχθηκε στην οργάνωση το 1995 κατά τη διαμονή του στην κατοικία του αδερφού του Σάββα Ξηρού στην Αθήνα. Προσήχθη στις 16/07/2002 από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου μεταφέρθηκε με αεροπλάνο C-130 στη ΓΑΔΑ. Κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, διακεκριμένη οπλοκατοχή και συνέργεια σε συνολικά 28 ενέργειες, ορισμένες εκ των οποίων επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης.

Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για απλή συνέργεια σε δολοφονία, συμμετοχή σε ληστείες, έκρηξη και συμμετοχή στην οργάνωση. Αποφυλακίστηκε στις 11 Ιουνίου του 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κάμερες θα “μιλήσουν” για το αν έκανε ρεβεγιόν με τους Πυρήνες ο Χριστόδουλος Ξηρός – Τρέμουν με Μαζιώτη, Ξηρό και Παλαιοκώστα ελεύθερους!

Έξαλλοι οι Αμερικανοί για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού! – «Μας απογοητεύσατε! Βρείτε τον και στείλτε τον ξανά στη φυλακή!»

Φρ. Ραγκούσης: Με την ενέργεια του ο Ξηρός πιστεύει οτι μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές επαναστατικής δράσης

H φυγή του Χριστόδουλου Ξηρού και τα σενάρια για τη “νεοτρομοκρατία” – Φόβοι για σύμπραξη με Παλαιοκώστα και Μαζιώτη

Οι «υποδειγματικοί» κρατούμενοι που πέταξαν από την άδεια…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 3
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1
Με drones και ειδικά μηχανήματα οι έλεγχοι των ρηγμάτων στις Βούτες Ηρακλείου – Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι
Το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη - Ο Ευθύμιος Λέκκας διευκρινίζει πως μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε για τι ακριβώς προκάλεσε το φαινόμενο αλλά και τις διαστάσεις του προβλήματος
Αυτοψία στις ρωγμές 2