Τετάρτη, 9 Οκτ.
20oC Αθήνα

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο 15/08/2015

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο 15/08/2015

Δείτε τι καιρό θα κάνει σε όλη τη χώρα, ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο. Αναλυτικά η πρόγνωση.

Άστατος θα είναι το Σάββατο ο καιρός, ενώ θα σημειωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Κρήτη, αλλά και σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Ενδέχεται να σημειωθούν κατά τόπους βροχοπτώσεις σε νησιωτικές περιοχές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Ανατολικού Αιγαίου και του Κεντρικού Ιονίου, περιμένουμε το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Τα φαινόμενα στην Κρήτη και πιθανόν στη Νότια Πελοπόννησο θα είναι τοπικά έντονα.
Η θερμοκρασία αν αναμένεται να κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 18 έως και 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου. Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Αττική: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.
Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε