Ελλάδα

Ασύλληπτο! Κροκόδειλοι και πύθωνες στην αγορά του Ρέντη

Στη δέσμευση κατεψυγμένων φιλέτων κροκόδειλου και πύθωνα συνολικού βάρους 19 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε επιχείρηση λιανικής πώλησης τροφίμων στην περιοχή του Ρέντη. 

Πρόκειται για ατομικές συσκευασίες 12 κιλών κατεψυγμένου φιλέτου κροκόδειλου και 7 κιλών κατεψυγμένο φιλέτου πύθωνα.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα πρόκειται να διερευνηθούν και να ταυτοποιηθούν πλήρως οι χώρες προέλευσης και η διαδικασία εισαγωγής τους στη Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και η δυνατότητα διακίνησης και διάθεσής τους στην κατανάλωση ως τρόφιμα ασφαλή-κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις επόμενες ημέρες - Τα τελευταία δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά
Το μετρό της Αθήνας