Ελλάδα

Καθηγητής Συρίγος για την επίθεση στο Πάντειο: “Με έσωσαν οι φοιτητές από τους αντιεξουσιαστές”! Ηχητικό

Μέσα από το Ασκληπιείο της Βούλας, όπου θα περάσει το βράδυ, μίλησε ο καθηγητής του Παντείου, Άγγελος Συρίγος, για την επίθεση που δέχτηκε σήμερα (15.02.2017) από αντιεξουσιαστές. Ο καθηγητής περιέγραψε αποκλειστικά στο Newsit τα όσα συνέβησαν μέσα στο Πανεπιστήμιο.

“Λίγο μετά τη μία έβγαινα από το κτίριο του Παντείου και είδα κάποιον να γράφει κάποια συνθήματα με σπρέι στον τοίχο. Τον πλησίασα με ήρεμο τρόπο και του λέω: “σε παρακαλώ μην γράφεις στον τοίχο. Αμαρτία είναι”. Μου λέει αυτός: “δικός σου είναι ο τοίχος”; Του λέω: “είναι και δικός μου και δικός σου και όλων”.

Την ώρα εκείνοι έρχονται δυο συνάδελφοι του με ύφος ενοχλημένο και παίρνουν το σπρέι και μου βάφουν το παντελόνι μαύρο. Όπως πάνε να μου το βάψουν, σπρώχνω το χέρι του ενός και μου την “έπεσαν” και οι τρεις. Ο ένας με χτύπησε με την βάση του σπρέι που κρατούσε αλλά σε γενικές γραμμές ήταν οι φοιτητές που ήταν γύρω τριγύρω όπου έγινε το συμβάν και έτσι έληξε πολύ γρήγορα” ανέφερε ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε μιλώντας στο Newsit ότι οι δράστες δεν είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε χάρη στους φοιτητές το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και οι δράστες ήθελαν να του κάνουν ζημιά!

“Όταν χτυπάς τον άλλον στο κεφάλι και κάνει εφτά ράμματα, zημιά θέλεις να κάνεις” τόνισε. Να σημειωθεί ότι για το περιστατικό, συνελήφθη ένας νεαρός, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει ο καθηγητής και έγιναν δύο προσαγωγές ατόμων, που εξετάζονται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα ο 36χρονος Σύρος που επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες στα Εξάρχεια για να τις βιάσει
Οι φίλες της κοπέλας, αντέδρασαν και προσπάθησαν να απομακρύνουν την κοπέλα από τα χέρια του, όμως όπως χαρακτηριστικά είπαν και στους αστυνομικούς ήταν σαν πάλευαν με «ένα λυσσασμένο κτήνος»
Ο 36χρονος Σύρος 10
Θυελλώδεις άνεμοι που θα ξεπεράσουν τα 100 km/h σε Αττική κι άλλες 5 περιοχές μέχρι την Πρωτομαγιά - «Καμπανάκι» Τσατραφύλλια για σοβαρά προβλήματα
Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για σπάσιμο κλαδιών, ζημιές σε καμινάδες, σκεπές, πτώση αντικειμένων όπως γλάστρες, κεραίες από μπαλκόνια και ταράτσες
Θυελλώδεις άνεμοι
Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του φίλου του που έδωσε την κροτίδα καταθέτει ο Άρης Μουγκοπέτρος
Όλα όσα ισχυρίστηκε ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στις αστυνομικές αρχές, θεωρούνται ψευδή και προκλητικά από την πλευρά του τραυματισμένου μουσικού
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 3
Η τηλεφωνική συνομιλία του Γιώργου Μοσχούρη με μέλος της Greek Mafia για τον Γιώργο Καραϊβάζ
Το όνομα του Γιώργου Μοσχούρη, που εκτελέστηκε στο Χαλάνδρι, περιλαμβανόταν στην ογκώδη δικογραφία του 2015 για εκβιαστικά κυκλώματα, που πουλούσαν προστασία σε πάνω από 150 καταστήματα στην Αθήνα
Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Χαλάνδρι 11