Ελλάδα

Kορονοϊός: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων αναμένεται και σήμερα 05/11

Τα δόντια της δείχνει καθημερινά η πανδημία με το ένα ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού να καταρρίπτει το άλλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν ότι το χθεσινό ρεκόρ των 6.808 κρουσμάτων θα αποτελεί παρελθόν αφού μπορεί να αγγίξει ή και ξεπεράσει τις 7.000. 

Οι επιστήμονες εκφράζουν την αγωνία τους για το πόσες νοσηλείες διασωληνώσεις και θανάτους θα φέρει αυτή η νέα έξαρση της πανδημίας τις επόμενες 15 ημέρες. Να σημειωθεί ότι ο δείκτης θετικότητας πλησιάζει το 2.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρειος Πάγος για Τέμπη: Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί τους δικαστικούς λειτουργούς
«Όποιος διαδίδει εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας, λοιδορεί και σπιλώνει ηθικά δικαστικούς λειτουργούς, βάλλει ευθέως κατά των δημοκρατικών θεσμών» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρείου Πάγου
Εικόνα από drone από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη