Δευτέρα, 2 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Level Up γιατί σας περιμένουν τα δώρα των ονείρων σας!

Level Up γιατί σας περιμένουν τα δώρα των ονείρων σας!

Φαγητό από το αγαπημένο σας μαγαζί, έρχεται στην πόρτα σας. Πληρώνετε εύκολα κι απλά με κάρτα. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να κερδίσετε δώρα όπως ένα ηλεκτρικό μηχανάκι, ένα Mac Book M1, ένα iPhone 13 Pro Max και πολλά πολλά άλλα.

Πως το λένε αυτό να δεις… Win win! Κερδισμένοι εσείς από κάθε άποψη. Και καλό φαγητό και δώρα.

Κάντε το λίγο εικόνα: γυρίζετε σπίτι ύστερα από (ακόμα) μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα στη δουλειά. Κουράγιο για μαγείρεμα, ούτε γι’ αστείο. Αλλά τι θα κάνεις; Θα πεινάσεις; Όχι βέβαια…

Ναι, θα παραγγείλεις είναι η απάντηση. Κι εδώ είναι το… turning point της ιστορίας μας. Γιατί αν παραγγείλετε από το αγαπημένο σας μαγαζί μέσω efood και πληρώσετε με κάρτα Mastercard, τότε μπορεί κάποια από τα παραπάνω δώρα να γίνουν δικά σας!

Level Up with Mastercard λέγεται και είναι ξανά εδώ για να χαρίσει πλούσια δώρα. Η σύμπραξη Mastercard και efood είναι το απόλυτο win win και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία!

Αν λοιπόν είστε κάτοχοι καρτών Mastercard και χρήστες της Νο 1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, είναι ώρα να… «ανέβετε επίπεδο».

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, με κάθε παραγγελία μέσω efood και πληρωμή με κάρτα Mastercard έρχεστε πιο κοντά στο… όνειρο. Το οποίο μπορεί να είναι 2 ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max, μεταξύ πολλών άλλων. Ή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε συνεργαζόμενα καταστήματα του efood!

Ένας “όρος” υπάρχει: πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία και την πληρωμή με Mastercard να επιλέξετε “Level up with Mastercard”. Έτσι, θα μαζέψετε πόντους για να μπείτε στις κληρώσεις με τα τρομερά δώρα που προσφέρει το Level up with Mastercard.

Με την πρώτη παραγγελία, θα δημιουργήσετε το δικό μας προφίλ (Μy Level Up) και θα κερδίσετε και τους πρώτους 100 πόντους. Η συνέχεια είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Κάθε νέα παραγγελία από το efood και πληρωμή με Mastercard, εκτός από απόλαυση, σημαίνει και περισσότερους πόντους. Και περισσότεροι πόντοι σημαίνει περισσότερες πιθανότητες. Κι αν δεν θέλετε να αφήσετε και… πολλά στην τύχη, μπορείτε να κάνετε level up πιο γρήγορα, ολοκληρώνοντας ειδικές αποστολές και κερδίζοντας περισσότερους πόντους. 

Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου και ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο έχετε φτάσει, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τα φοβερά δώρα που χαρίζουν efood και Mastercard. 

Και επειδή, είπαμε, με το Level up with Mastercard κανείς δεν είναι χαμένος, από την 1η Οκτωβρίου, η Mastercard για κάθε παραγγελία, θα δωρίζει θρεπτικά γεύματα στο World Food Program του ΟΗΕ.

Ακόμα να… ανέβετε επίπεδο;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις