Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Με εντολή του πιλότου, ο… οργισμένος επιβάτης δεν πέταξε για Κοπεγχάγη

Με εντολή του πιλότου, ο… οργισμένος επιβάτης δεν πέταξε για Κοπεγχάγη

Στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” παρέμεινε ο επιβάτης που προκάλεσε αναταραχή μέσα στο αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει για Κοπεγχάγη.

Ο νεαρός από τη Συρία, ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο, θα πρέπει να βγάλει άλλο εισιτήριο, καθώς ο Δανός πιλότος έκανε άσκηση του δικαιώματος του να τον κατεβάσει από το αεροπλάνο για διατάραξη πτήσης.

Όλα άρχισαν όταν ο επιβάτης έδωσε το διαβατήριό του στην αστυνομία, για τον συνηθισμένο έλεγχο, και στη συνέχεια επιβιβάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όπως ανέφερε στο Newsit ο Αλέξανδρος Αβερκιάδης, γενικός διευθυντής SAS για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο πιλότος ζήτησε να γίνει αυστηρός έλεγχος στους επιβάτες και τις αποσκευές του.

Πριν πάρει θέση το αεροσκάφος της “SAS” -πτήση 771-  για απογείωση, μια πολιτική συζήτηση που φέρεται να είχε με συνεπιβάτες του έβγαλαν τον νεαρό εκτός εαυτού. Σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει φέρνοντας σε δύσκολη θέση το πλήρωμα, αλλά και τους υπόλοιπους ταξιδιώτες.

Όταν μάλιστα οι αεροσυνοδοί τού ζήτησαν να καθίσει ξανά στη θέση του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός κλείστηκε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, από όπου συνέχισε να φωνάζει. Τοτε ενημερώθηκε ο Δανός πιλότος, ο οποιος ως αποκλειστικός υπεύθυνος για την ασφαλεια της πτήσης αποφάσισε την αναβολή της ενημερώνοντας παράλληλα τον Πύργο ελέγχου.

Η πτήση αναχωρησε χωρις τον “ταραξια” στις 16.30, ενω ο νεαρός φοιτητής κρατείτο έως αργά το βράδυ απο την ΕΛΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρίλερ σε πτήση για Κοπεγχάγη στο Ελευθέριος Βενιζέλος! – Επιβάτης σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να ουρλιάζει!

Τι βρήκε η αστυνομία στο Πολυτεχνείο (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Λειτουργία στο αστυνομοκρατούμενο προαύλιο της εκκλησίας της Πρεμετής

Εκκενώνονται νοσοκομεία, μεταφέρονται ασθενείς, αναβάλλονται χειρουργεία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε