Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Με σκούπες έξω από την Βουλή οι καθαρίστριες – Επεισόδια νωρίτερα έξω από το ΥΠΟΙΚ

Με σκούπες έξω από την Βουλή οι καθαρίστριες – Επεισόδια νωρίτερα έξω από το ΥΠΟΙΚ
)

Δυναμική και σήμερα η παρουσία των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας αλλά και στο Σύνταγμα που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με άμεση απόλυση. Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν αστυνομικοί έσπρωξαν με τις ασπίδες τους τις γυναίκες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια καθαρίστρια.

Λίγη ώρα μετά κραδαίνοντας τις σκούπες τους διαμαρτύρονταν έξω από την Βουλή.

Περίπου 100 καθαρίστριες συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στην Καραγιώργη Σερβίας και απέκλεισαν  με κουβάδες και σφουγγαρίστρες την είσοδο του υπουργείου.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν άνδρες των ΥΜΕΤ έσπρωξαν με τις ασπίδες τους τις γυναίκες προκειμένου να τις απομακρύνουν από την είσοδο του Υπουργείου στην Καραγιώργη Σερβίας. Υπήρξαν αντεγκλήσεις και μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά όπως η ίδια δήλωσε στο Newsit.

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον το 8μηνο λήγει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι καθαρίστριες απαιτούν άμεση προώθησή τους σε άλλη υπηρεσία του δημοσίου καθώς εντός των επόμενων ημερών θα απολυθούν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε