Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μερικό απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων

Μερικό απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων

Οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που σαρώνουν όλη τη χώρα προκαλούν προβλήματα και στα λιμάνια. Ήδη απαγορεύτηκαν τα δρομολόγια των δελφινιών προς την Αίγινα, ενώ έχουν ακυρωθεί και δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο.

Από τη Ραφήνα δεν θα γίνει το δρομολόγιο του Superferry στις 07:50 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο. Επίσης, θα ακυρωθεί πιθανότατα το δρομολόγιο από Μαρμάρι -Ραφήνα στις 8 το πρωί.
Από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου και Θάσου- Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο-Αντίρριο.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μας πήραν και μας… σήκωσαν οι βοριάδες! Ισχυροί άνεμοι και κρύο στην Αττική – Πού θα χτυπήσει σήμερα και αύριο η κακοκαιρία

Εικόνες απίστευτης καταστροφής στο Άργος… στη σκιά του θανάτου της 55χρονης γυναίκας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Η κακοκαιρία θα χτυπήσει ανατολικά και νότια – Χιόνια και στα ορεινά της Αττικής και τσουχτερό κρύο

Άργος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την φονική κακοκαιρία – Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα σε υπόγειο – Καταστράφηκαν δρόμοι και περιουσίες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε