Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μετά το “σόου” στο Σύνταγμα μοιράζουν τρόφιμα στα γραφεία του κόμματος – Ουρές στη Λιοσίων για τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής

Μετά το “σόου” στο Σύνταγμα μοιράζουν τρόφιμα στα γραφεία του κόμματος – Ουρές στη Λιοσίων για τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής

– Περισσότερα από 1.000 άτομα περιμένουν στην ουρά για τρόφιμα στην οδό Λιοσίων
– 3.500 μερίδες θέλει να μοιράσει η Χρυσή Αυγή
– Επεισόδια και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ το πρωί στο Σύνταγμα
– Άγρια κόντρα με τον δήμαρχο της Αθήνας που έκανε λόγο για “φαρισαϊσμό” της Χρυσής Αυγής

Ως και ο δρόμος κλείνει κατά διαστήματα καθώς εκατοντάδες είναι οι άνθρωποι που περιμένουν στην ουρά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Λιοσίων.

Μετά την πρωινή “επιχείρηση” στο Σύνταγμα και τα επεισόδια τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να μεταφέρουν τα τρόφιμα στα γραφεία της οδού Λιοσίων.

12 φορτηγά με κρέας, πατάτες και άλλα τρόφιμα, περίπου 3.500 μερίδες άρχισαν να μοιράζονται λίγο πριν τις δέκα.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις όπου μοιράζονται δωρεάν τρόφιμα ήταν εκατοντάδες αυτοί που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση με αποτέλεσμα γρήγορα να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο πλήθος.

Το σόου συνεχίζεται με τα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα διακριτικά του κόμματος να μοιράζουν τα τρόφιμα… μόνο σε Έλληνες σε ακόμη μια επίδειξη μίσους κατά των συνανθρώπων που έχουν της ίδιες ή και περισσότερες ανάγκες.

Στον αντίποδα τα συσσίτια του Δήμου και της Εκκλησίας με τον Γ. Καμίνη να καυτηριάζει τη στάση της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι για λόγους εντυπωσιασμού και πολιτικής προπαγάνδας διοργανώνει για μια φορά ένα συσσίτιο τη στιγμή που ο δήμος σιτίζει καθημερινά και χωρίς διακρίσεις 9.000 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε