Ελλάδα

“Μπλόκο” του ΠΑΜΕ στο Λιμάνι και στον τουρισμό – Σε απόγνωση επιβάτες, έλληνες και ξένοι!

Επιμένουν οτι κανένα πλοίο δεν θα φύγει - Εκατοντάδες επιβάτες έρμαια των διαθέσεων των απεργών και χωρίς ενημέρωση από τους αρμόδιους!

Από νωρίς το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν ανέβει στους καταπέλτες των πλοίων εμποδίζοντας τόσο την επιβίβαση όσο και τον απόπλου των πλοίων. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έκαναν πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας.

Το ΠΑΜΕ για ακόμα μια φορά μην έχοντας συναίσθηση όπως φαίνεται της κατάστασης, δεν χτυπάει ούτε τους εφοπλιστές, ούτε το κεφάλαιο, αλλά κυρίως τους τουρίστες, έλληνες και ξένους και όσους περιμένουν να βγάλουν τα σπασμένα μιας από τις πιο δύσκολες χρονιές της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.

Στην καρδια του καλοκαιριού αποτελειώνουν τον τουρισμό αποκλείοντας σήμερα και μπορεί και αύριο δεκάδες νησιά και χιλιάδες ανθρώπους από την ελεύθερη μετακίνηση και το σπάνιο πλεον αγαθό των διακοπών!

Κανένα από τα πρωινά πλοία δεν έφυγε. Πολλοί που είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους τώρα βλέπουν 2 ημέρες να χάνονται και την ίδια ώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έκοβαν το πρωί εισιτήρια για σήμερα!

Οι πελάτες ενημερώνονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι τα πλοία θα αποπλεύσουν κανονικά, τα μέλη του ΠΑΜΕ ωστόσο είχαν διαφορετική γνώμη, όπως αποδείχθηκε.



Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος συστήνει στους επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες να ενημερώνονται από τα τηλέφωνα: 210-4226000 και 210-4147800, προτού κατεβούν στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 48ωρο λουκέτο παντού – Ποιοι απεργούν

Μην κατεβάσετε σκουπίδια 28 και 29 Ιουνίου

Κατεβάζουν ρολά και τα φαρμακεία την Τετάρτη

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις μέρες της απεργίας

Αλλαγές στα δρομολόγια της Olympic Air την Τρίτη

Ποιες πτήσεις της Aegean ματαιώνονται λόγω απεργίας

H πιο κρίσιμη κοινοβουλευτική μάχη της Μεταπολίτευσης

Μ. Θεοδωράκης: Να πάτε όλοι στο Σύνταγμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 7
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του