Ελλάδα

Νέοι πίνακες από το ΑΣΕΠ για τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα

  Το ΑΣΕΠ κατάρτισε τους νέους πίνακες κατάταξης υπαλλήλων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαθεσιμότητας, που απέστειλαν οι διευθύνσεις Διοικητικού των Πανεπιστημίων Πατρών και Θεσσαλίας.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι διευθύνσεις Διοικητικού των Πανεπιστημίων.

Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις Διοικητικού των Πανεπιστημίων.

Όπως επισημαίνεται από την Αρχή, για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού, που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι νέοι πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος χρόνου! 15/1 στην τρόικα το σχέδιο για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Σαμαράς προς σχολικούς φύλακες: Υπάρχει βούληση να λυθεί το θέμα σας

Μητσοτάκης: Από τον ΕΟΠΥΥ οι απολύσεις το 2014

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στον Ιανό, σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Έξω οι αλήτες» από τον Καραμπελιά, πέταξαν τρικάκια εναντίον του
Η εκδήλωση είχε ως θέμα «την πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών» και ξεκίνησε με ομιλία του Γιώργου Καραμπελιά, εναντίον του οποίου ακούστηκαν συνθήματα
Συνθήματα έξω από τον Ιανό
Ανανεώθηκε πριν 27 λεπτά
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3