Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Ντινόπουλος: Δεν υπάρχει πρόγραμμα απολύσεων στο δικό μου χώρο

Ντινόπουλος: Δεν υπάρχει πρόγραμμα απολύσεων στο δικό μου χώρο

Ο υπουργός Εσωτερικών είπε οτι οι 7.000 εργαζόμενοι που θα πρέπει να απομακρυνθούν από το Δημόσιο, μέσω της διαθεσιμότητας, μέχρι το τέλος του 2014 “δεν προέρχονται από τους οργανισμούς που εποπτεύει το υπουργείο Εσωτερικών”.

Το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας δεν προβλέπει απολύσεις υπαλλήλων που εργάζονται στους ΟΤΑ ή τους χώρους που εποπτεύει το υπουργείο Εσωτερικών, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας, ο κ. Ντινόπουλος είπε ότι είναι βεβαίως υπέρ της εθελοντικής κινητικότητας, αλλά θα προτιμούσε να γίνει χωρίς διαθεσιμότητα επειδή η διαθεσιμότητα έχει συνδεθεί με απολύσεις. Πάντως, είπε, μέχρι στιγμής, η εφαρμογή του προγράμματος στους δήμους απέδειξε ότι η ενδοδημοτική κινητικότητα δεν σχετίζεται με απολύσεις.

Σε ό,τι αφορά τους δήμους που έχουν αρνηθεί να απογράψουν τις δημοτικές επιχειρήσεις τους, ο κ. Ντινόπουλος ήταν ιδιαιτέρως επικριτικός, έκανε λόγο για “μάγκες” και “κορόιδα” και διατύπωσε την πρόθεση να πάει ο ίδιος στους δήμους που δεν έχουν αποστείλει στοιχεία.

Διαβάστε

Τι είπε γυναίκα στον Σαμαρά όταν πήγε με τον Κινέζο στην Ακρόπολη – ΦΩΤΟ

Χαρδούβελης: δεν αλλάζει οικονομική πολιτική η Ελλάδα

Σε Λήμνο και Αη Στράτη ο Αβραμόπουλος – ΦΩΤΟ

Θα τραβήξει αυτιά ο Βενιζέλος;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε