Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ντου καθηγητών στο γραφείο του Λοβέρδου για το…καλωσόρισμα – ΦΩΤΟ

Ντου καθηγητών στο γραφείο του Λοβέρδου για το…καλωσόρισμα – ΦΩΤΟ

Πριν προλάβει να ορκιστεί Υπουργός Παιδείας ο Ανδρέας Λοβέρδος τον πρόλαβαν οι καθηγητές της ΟΛΜΕ που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα οι οποίοι έκαναν ντου στο πολιτικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. “Έτσι για το καλωσόρισμα” λένε οι καταληψίες στο Newsit.

Στον…”ύπνο” ή μάλλον σε ρυθμούς ορκωμοσίας έπιασαν τους συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου στο πολιτικό του γραφείο στην συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Αμερικής, οι καθηγητές της ΟΛΜΕ.

Οι καθηγητές που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα τόνισαν στο Newsit πως με αυτό τον τρόπο θελουν να καλωσορίσουν τον νέο υπουργό και να του υπενθυμίσουν πως μαζί με το χαρτοφυλάκιο παίρνει προίκα και τα προβλήματα.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να γίνουν δεκτοί απο τον νέο Υπουργό Παιδείας ή τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, όμως ο μεν πρώτος…ορκίζεται αυτή την ώρα στο Προεδρικό, ο δε δεύτερος δεν βρίσκεται στο γραφείο.

Οι καθηγητές λένε πως δεν πρόκειται να φύγουν από το πολιτικό γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου εάν δεν κλείσουν μαζί του ραντεβού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΛΜΕ και ΔΟΕ διαδήλωσαν κατά των συγχωνεύεσων σχολείων

Ανασχηματισμός: Εκτός: Κεδίκογλου, Γεωργιάδης, Αρβανιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσαυτάρης, Χατζηδάκης – Δένδιας στο Ανάπτυξης, Λοβέρδος στο Παιδείας

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε