Σάββατο, 27 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Οι γονείς του δολοφονημένου Πακιστανού στο συλλαλητήριο για τον Π. Φύσσα

Οι γονείς του δολοφονημένου Πακιστανού στο συλλαλητήριο για τον Π. Φύσσα

Αντιφασιστική εκδήλωση στο Κερατσίνι, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, διοργάνωσε στις 5 το απόγευμα η Κίνηση “Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή”, όπου βρέθηκαν και οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ, του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη που δολοφονήθηκε πριν από περίπου χρόνο στα Πετράλωνα στην οδό Τριών Ιεραρχών, από δύο άτομα.

Οι κατηγορούμενοι που είναι ήδη προφυλακισμένοι και η δίκη τους θα συνεχιστεί στις 8 Ιανουαρίου, μαχαίρωσαν τον 27χρονο, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του με ποδήλατο.
Οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ
Η συγκέντρωση έγινε στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας.
Το σημείο της δολοφονίας του Π. Φύσσα
Οι γονείς του 27χρονου Λουκμάν Ζαχζάτ, ο Χαντίμ Χουσείν και η Σουγκράν Μπίμπι, είχαν εκφράσει την επιθυμία να συναντήσουν την οικογένεια του Φύσσα, ενώ σε δήλωσή τους αναφέρουν: “Καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για αν ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια. Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί;”.
Η θεία του Π. Φύσσα συνομιλεί με το μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρο Κωνσταντίνου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη στη γειτονιά του Παύλου Φύσσα

Συγκλονιστικές μαρτυρίες βουλευτών για την συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών στην Βουλή – Φοβήθηκε την… Πηγάδα, προφυλακισμένος για την δολοφονία Φύσσα

Ο “Αιγύπτιος”, η δολοφονία Φύσσα και τα … “σουβλάκια” κοκαϊνης

Oργή της οικογένειας Φύσσα για την αφίσα του ΠΑΣΟΚ με τη φωτογραφία του Παύλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε