Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

- Η πορεία άρχισε από τα Προπύλαια στη 1 το μεσημέρι
- Στο υπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν οι σχολικοί φύλακες
- Μεγάλη η συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο
- Στις 3 μ.μ. ολοκληρώθηκε η τρίωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ
- Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυράις στα Προπύλαια. Λίγο μετά τη 1 μ.μ. έκλεισε η οδός Πανεπιστημίου και άρχισε η πορεία. Λίγο πριν από τις 3 μ.μ. οι διαδηλωτές έφτασαν έξω από τη Βουλή, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι. Την ίδια ώρα αντιπροσωπείες των συνδικάτων μπήκαν στη Βουλή για να παραδώσουν ψηφίσματα.

Το… χιούμορ και η ευρηματικότητα δεν έλειψαν από το συλλαλητήριο, καθώς με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το δωρεάν ίντερνετ, ένα από τα συνθήματά τους ήταν: “Δεν θελουμε δουλειές- δεν θελουμε λεφτα-θελουμε wifi ολη την χρονια”.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην Ομόνοια έφτασαν με πορεία ως τα προπύλαια για να ενωθούν με τους υπόλοιπους.

Οι σχολικοί φύλακες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.


Περίπου 4.000 άτομα άκουσαν το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, της ΟΛΜΕ και των συνδικαίστικών οργανώσεων για κινητοποιήσεις ενάντια στη διαθεσιμότητα, την κινητικότητα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:

Σχολικός φύλακας επιτέθηκε στον Μητσοτάκη έξω από το Υπ.Εσωτερικών – VIDEO

“Νεκρώνει” το Δημόσιο από τις 12.00 – Συλλαλητήρια στο κέντρο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια 2
Ένας 30χρονος αναζητείται ως ύποπτος για τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο - «Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία»
Η οικογένεια του λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος, κατέθεσε επίσημη δήλωση με την οποία τίθενται δημόσια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα στοιχεία που εξετάζονται γύρω από τον θάνατό του 29χρονου
Ο άτυχος 29χρονος λιμενικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο