Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού: Δείτε την Νατάσα Παζαΐτη να χορεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ένα ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, μας δείχνει ένα... διαφορετικό πρόσωπο, χορεύοντας σε βίντεο για την σημερινή μέρα.

Η Νατάσα Παζαΐτη, υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center αποφάσισε να βάλει στο… χορό και τη συγκεκριμένη κλινική. Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χρίστος Κούγιας για τις προκλητικές αναρτήσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου: «Είμαι απογοητευμένος για το τι άνθρωπος είναι»
«Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος επιτίθεται στον πατέρα μου και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ να αντιδράσει. Θα πλήρωνα για να ήταν εδώ και να έβλεπα πως θα αντιδρούσε»
Χρίστος Κούγιας
Εύη Βατίδου σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εδώ είναι στοιχείο αξιοπρέπειας»
«Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά άφησε πίσω του, όχι τα λόγια αυτών που επιλέγουν να μικραίνουν τη μνήμη του με κακία ή εμπάθεια», έγραψε στην ανάρτησή της η Εύη Βατίδου
Εύη Βατίδου