Ελλάδα

Παρέμβαση εισαγγελέα στα κλειστά πανεπιστήμια

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα πανεπιστήμια που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου.

Αφορμή για την εισαγγελική εντολή αποτέλεσε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός, Κων. Αρβανιτόπουλος, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το θέμα των «κλειστών πανεπιστημίων».

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση υπό την εποπτεία εισαγγελέα. Αντικείμενο της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να διαπιστωθεί, εάν από την αναστολή λειτουργίας πανεπιστημίων προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων, όπως αυτό της παράβασης καθήκοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκκληση να ανοίξουν τα πανεπιστήμια από τον πρύτανη του ΕΜΠ

 

Αναστέλει την λειτουργία του το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο!

 

“Φουντώνουν” οι καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Πόσα σχολεία είναι κλειστά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή