Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Πληρώνονται για να απεργούν οι διοικητικοί των Πανεπιστημίων!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με ένα απίστευτο και προκλητικό τρικ οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων που μετά από οκτώ εβδομάδες απεργίας λόγω κινητικότητας στο δημόσιο απειλούν το ακαδημαϊκό εξάμηνο φαίνεται ότι πληρώνονται κανονικά τους μισθούς τους ενώ έχουν να δουλέψουν σχεδόν δυο μήνες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” οι απεργοί έχοντας και το μαχαίρι και το καρπούζι στα χέρια τους, είναι οι ίδιοι δηλαδή που αποστέλλουν τις καταστάσεις μισθοδοσίας με ένα τρικ κατάφεραν να εισπράξουν τους μισθούς τους ενώ βρίσκονται σε απεργία.
Οι εργαζόμενοι απεργούν από 10/9, όμως παρά το ότι απήργησαν επί 20 ημέρες πληρώθηκαν κανονικά καθώς η καταστάσεις είχαν σταλεί στην ενιαία αρχή πληρωμών στις 20 Αυγούστου.
Και εάν αυτό ακούγεται μέχρις ενός σημείου … λογικό τα παράλογα αρχίζουν με την αμέσως επόμενη μισθοδοσία.
Οι υπάλληλοι πληρώθηκαν και τον Οκτώβριο κανονικά. Αυτό γιατί η μισθοδοσία τους στάλθηκε στην ενιαία αρχή στις 19/9… λόγω απεργίας των αρμόδιων υπαλλήλων!
Τώρα γιατί στάλθηκαν μόνο οι καταστάσεις πληρωμής και όχι οι καταστάσεις για τις ημέρες απεργίας είναι… απορίας άξιο.
Από τις διοικήσεις των πανεπιστημίων πάντως διαβεβαιώνεται ότι οι κρατήσεις για τις ημέρες απεργίας θα γίνουν από τις μισθοδοσίες των επόμενων μηνών μετά την απεργία.

Διαβάστε επίσης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε