Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ποιος είναι ο Δήμαρχος που σάρωσε με ποσοστό 93,21%

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όταν μιλάμε για…σταλινικά ποσοστά στα αποτελέσματα των εκλογών τότε μιλάμε για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και τον Δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο ο οποίος επανεξελέγη με 93,21%. Τι λέει ο ίδιος στο Newsit για τη σαρωτική του νίκη.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο κύριος Πέτρος Ανδρεάκος δεν ανησυχεί για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής αλλά για τα προβλήματα της Ανατολικής Μάνης.

Η Ανατολική Μάνη και τα…σταλινικά ποσοστά

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πέτρος Ανδρεάκος “το μεγάλο αυτό ποσοστό για εμένα είναι μια ηθική ικανοποίηση για τα έργα και την προσφορά που έχουμε στον τοπο μας μαζί με τους συνεργάτες μου. Εύχομαι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην μεγάλη εκτίμηση που μας έδειξαν οι συμπατριώτες μας.

Με ενα τέτοιο πρωτόγνωρο ποσοστό οι ευθύνες είναι ανυπολόγιστες, δε δικαιούσαι και δεν έχεις το περιθώριο να κάνεις λάθος. Την επιτυχία αυτή δε τη νοιώθω πολιτική γιατί δε νοιώθω πολιτικός. Εχω αναμιχθεί με τα κοινά μόνο για προσφορά. Πρέπει να μπορέσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Το όραμα μας είναι να δούμε τη Μάνη να προχωράει συνέχεια μπροστά και να υπάρχει ανάπτυξη. Γιατί η Μάνη είναι ένα ανοιχτό μουσείο”. Ακούστε τη δήλωση του κ.Ανδρεάκου στο NewsIt…

Ποιος είναι ο Δήμαρχος που σάρωσε στις εκλογές

Ο Πέτρος Ανδρεάκος γεννήθηκε το 1950 στην Αρεόπολη. Είναι γιός του Νιάρχου Ανδρεάκου και της Νίκης Κορωναίου. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Καλογερόγιαννη και έχουν δύο παιδιά: τη Νίκη και τον Τάσο.

Ο Πέτρος Ανδρεάκος πριν ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση διακρίθηκε στο χώρο των επιχειρήσεων.

Το 1979 ανέλαβε την διοίκηση της οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης, την οποία επέκτεινε και την οδήγησε σε οικονομική ευρωστία , με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εύρωστων επιχειρήσεων στο Νομό Λακωνίας.

Πηγή ΦΩΤΟ: Δήμος Ανατολικής Μάνης

Το 1999 ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου Οιτύλου.
Οι γνώσεις και η εμπειρία του στο χώρο των επιχειρήσεων αποτέλεσε εφαλτήριο και για τη Δημοτική του θητεία. Το οικονομικό , κοινωνικό και πολιτιστικό status της περιοχής άλλαξε, με την πληθώρα των έργων αλλά και τις εν γένει δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο του . Παράλληλα υπήρξαν και μεγάλες αλλαγές στη δομή και στη διοικητική λειτουργία και στελέχωση του Δήμου Οιτύλου, οποίος αν και ήταν ένας μικρός σε πληθυσμό και έκταση Δήμος, αποτέλεσε πρότυπο για το Νομό Λακωνίας.

Οι συμπολίτες του τον τίμησαν με την ψήφο του για τρείς τετραετίες στο Δήμο Οιτύλου κατατάσσοντάς τον στην πρώτη θέση, με απόλυτα εκλογικά ποσοστά.

Στις εκλογές του 2010 στον Καλλικρατικό Δήμο της Ανατολικής Μάνης με έδρα το Γύθειο, έλαβε ποσοστό 52% και εξασφάλισε τη νίκη από την πρώτη Κυριακή έχοντας ως αντιπάλους τέσσερις συνυποψηφίους.Αυτή τη φορά ο κύριος Ανδρεάκος είχε έναν μόνο συνυποψήφιο και έλαβε ποσοστό 93,21%.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκληρό ροκ από Σαμαρά και φόβοι στη Συγγρού για σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις ευρωεκλογές

Ο οργισμένος Άρης Σπηλιωτόπουλος: Τι κατάλαβες ρε Νικήτα;

Τα απόλυτα ντέρμπι στους δήμους όλης της χώρας! Υποψήφιοι δήμαρχοι με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους – Δείτε όλους τους δήμους και τα αποτελέσματα!

Έφτασε και το 20% ο Κασιδιάρης – Περισσότερες από 400.000 ψήφους η Χρυσή Αυγή

Ο B. Μιχαλολιάκος έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα για τις καταγγελίες του – Μώραλης: Ο νυν δήμαρχος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερ και των Κενταύρων

Εκλογές 2014: “Ντιρλαντά” εναντίον… Τσίπρα! – Τα νέα σποτ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Που “πονάει” και που ελπίζει στις Περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ στηρίζει Καμίνη στην Αθήνα και Σγουρό στην Αττική αλλά κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Μώραλη – Μιχαλολιάκο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε