Δευτέρα, 7 Οκτ.
26oC Αθήνα

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις με πολλή έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές – Οι τουρίστες ψωνίζουν περισσότερο (PHOTOS+VIDEO)

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις με πολλή έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές – Οι τουρίστες ψωνίζουν περισσότερο (PHOTOS+VIDEO)

Πρώτη μέρα των θερινών εκπτώσεων με τον κόσμο να έχει κατέβει στα μαγαζιά και να κάνει κυρίως έρευνα αγοράς. Επιφυλακτικοί στις αγορές τους οι καταναλωτές. To Newsit βρέθηκε στις αγορές σε Ερμού και Καλλιθέα και σας μεταφέρει το κλίμα.

Μία ημέρα μετά το επεισοδιακό άνοιγμα των μαγαζιών, για το μέτρο με τις Κυριακές όλου του χρόνου, ξεκίνησαν την Δευτέρα (14/7) οι θερινές εκπτώσεις.







Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην Ερμού για να ρίξει μία ματιά στα μαγαζιά αλλά και να ψωνίσει. Βέβαια, οι καταναλωτές ήταν επιφυλακτικοί για πρώτη μέρα και οι περισσότεροι χάζευαν στις βιτρίνες.

Με δεδομένη και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, πολύς κόσμος θέλει να είναι σίγουρος για τις τιμές, πριν αγοράσει κάτι. Ωστόσο, η κίνηση αναμένεται να αυξάνεται καθημερινά από τη στιγμή που οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου (30/8) και πολλοί ακόμα δεν έχουν καν πληρωθεί το επίδομα αδείας.






Ιδιοκτήτρια καταστήματος στο κέντρο μιλάει για την πεσμένη κίνηση και το γεγονός ότι ελπίζει τώρα που ο κόσμος θα φύγει για διακοπές θα ψωνίσει. Παράλληλα τονίζει ότι: “Οι τουρίστες έχουν ψωνίσει φέτος από το κέντρο. Τώρα που ο κόσμος θα πάει διακοπές ελπίζουμε να έρθει να πάρει κανά μαγιώ, καμιά βερμούδα”. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δεκάλογος των εκπτώσεων! Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές και τί ισχύει

Η ώρα των εκπτώσεων έφτασε – Ελπίδες για αύξηση του τζίρου από τους καταστηματάρχες

Αυτές είναι οι περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές – Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση

Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στις 14/7

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε