Ελλάδα

Σοκ στον Κολωνό – 18χρονη έπεσε από τον 8ο όροφο στο κενό

Η 18χρονη κοπέλα έμενε μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της στην οδό Γερακίου ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στο κενό.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Περίοικοι που είδαν το περιστατικό έντρομοι ενημέρωσαν την αστυνομία και στη συνέχεια το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά. Το σώμα του κοριτσιού είχε διαγράψει πορεία μεγαλύτερη από 20 μέτρα, τα τραύματα ήταν θανατηφόρα.
Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η κοπέλα βρέθηκε στο κενό διεξάγει η αστυνομία.

Η 18χρονη που φοιτούσε στο πρώτο έτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας όπως λένε οι περίοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια είχε ζήσει σε μικρή ηλικία ένα δράμα. Ο πατέρας της είχε δώσει τέλος στη ζωή του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Στο διαμέρισμα της οδού Γερακίου έμενε με τη μητέρα και τον αδελφό της.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt.gr, στενή φίλη της οικογένειας…

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει περιστέρια να τσιμπολογούν το φαγητό ασθενή μέσα σε δωμάτιο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός»
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για τα προβλήματα που δημιουργούν τα περιστέρια στα δημόσια νοσοκομεία
Περιστέρια μέσα σε δωμάτιο νοσοκομείου 3
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1