Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στη ΓΑΔΑ οι απολυμένες καθαρίστριες – Συμπαράσταση στις συναδέλφους τους (PHOTOS & VIDEOS)

Στη ΓΑΔΑ οι απολυμένες καθαρίστριες – Συμπαράσταση στις συναδέλφους τους (PHOTOS & VIDEOS)
,

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποιούν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, σε ένδειξη συμπαράστασης στις συναδέλφους τους που καταθέτουν.

Οι τρεις καθαρίστριες κατηγορήθηκαν για την ένταση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στις 10 Ιουλίου και σήμερα βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν.

Γίνεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η αστυνομία και αναμένεται να κληθούν κι άλλες καθαρίστριες στη συνέχεια. 



Στο πανό που τοποθέτησαν στα κάγκελα του κτιρίου της ΓΑΔΑ οι απολυμένες καθαρίστριες έγραψαν “Σκούπα στα Μνημόνια”.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν για 119η ημέρα τον αγώνα για την επαναπρόσληψή τους. Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και η Ζωη Κωνσταντοπουλου σε ένδειξη συμπαράστασης στις καθαρίστριες.


Στο newsit.gr μίλησε η κ. Αθανασία Αλεξάκη η οποία χαρακτήρισε αστειότητες τις κατηγορίες του αστυνομικού, εις βάρος των τριών συναδέλφων της.

“Στις 18 Σεπτεμβρίου κλείνουμε ένα χρόνο στο δρόμο, από την πρώτη μέρα που βγήκαμε στους δρόμους. Σήμερα, 3 συνάδελφοι κάλεσαν να απολογηθούν οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με τα ματ στις 10 Ιουλίου, στο υπουργείο Εξωτερικών”, σχολίσε. 

“Θέλαμε να ζητήσουμε ένα ραντεβού, αλλά τα ματς μας επιτέθηκαν όπως κάθε φορά. Ο αστυνόμος που έκανε προσαγωγή κατηγόρησε μία καθαρίστρια ότι της έκανε μήνυση και ότι του επιτέθηκε… Αυτά είναι αστειότητες”, τόνισε μεταξύ άλλων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση! Γλέντι έστησαν οι απολυμένες καθαρίστριες – ΦΩΤΟ

Απαξίωση για τις καθαρίστριες – Για λαϊκισμό κατηγορεί ο Άδωνις την Χ. Αλεξίου!

Η Χαρούλα και το κόκκινο γάντι – Φωτό από τη συναυλία για τις απολυμένες καθαρίστριες

Ανατριχιαστικές καταγγελίες από τις απολυμένες καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου – ΦΩΤΟ κ VIDEO

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε