Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Στο δρόμο οι εμποροβιοτέχνες – Τι ζητούν από τον ΟΑΕΕ

Στο δρόμο οι εμποροβιοτέχνες – Τι ζητούν από τον ΟΑΕΕ

εμποροβιοτέχνες συγκεντρώθηκαν έξω από τον ΟΑΕΕ στην Ακαδημίας και τώρα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου. Τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ ζητούν να παγώσει η πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών για 2 χρόνια και ζητούν να εχουν το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Εμποροι και Βιοτέχνες έχουν χτυπηθεί αλύπητα από την οικονομική κρίση. Τα λουκέτα παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας και όσοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Ενας στους δύο δεν είναι σε θέση να πληρώσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές στον ΟΑΕΕ με αποτέλεσμα χιλιάδες ανθρωποι να μην έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι εμποροβιοτέχνες συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Ακαδημίας 22 και για περίπου μισή ώρα έκαναν συμβολική κατάληψη στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, αφήνοντας ωστόσο ελεύθερες 2 λωρίδες κυκλοφορίας για τα οχήματα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς “η κατάσταση είναι απελπιστική”.

Οι εμποροβιοτέχνες αφου συναντήθηκαν δίχως αποτέλεσμα με την διοικητή του ΟΑΕΕ, Γωγώ Κωττίδου, έφυγαν και αυτή την ώρα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα γίνει η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων στον ΟΑΕΕ – Όλη η εγκύκλιος

 ΓΣΕΒΕΕ: Αντιδράσεις για τη ρύθμιση οφειλών σε ταμεία και Δημόσιο

Καταγγελία ΓΣΕΒΕΕ: Περίπου 140 εκατ. ευρώ λείπουν από το Ταμείο Ανέργων και το Ταμείο Κοινωνικού Τουρισμού του ΟAEE

Ο Γ. Καββαθάς νέος πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

ΓΣΕΒΕΕ: Έτος “αποκάλυψης” το 2013 για επιχειρήσεις, απασχόληση και οικονομία


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε