Ελλάδα

Θεραπείες με «ονοματεπώνυμο» σύντομα και για καρκινοπαθείς! Ακόμη και χωρίς χημειοθεραπείες

Νέες εξατομικευμένες θεραπείες υιοθετούνται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο για την καταπολέμηση του καρκίνου, αφού η σύγχρονη τάση προβλέπει τη χορήγηση φαρμάκων που προορίζονται για κάθε ασθενή ξεχωριστά ή για ομάδες ασθενών που έχουν κοινά στοιχεία στην ασθένεια.

Την ίδια ώρα όμως η Ελλάδα παραμένει «εγκλωβισμένη» στις παλαιές τοξικές θεραπείες αφού για λόγους …οικονομίας δεν προχωρά στην υιοθέτηση και εισαγωγή νέων φαρμακευτικών σχημάτων που θα έδιναν ζωή σε καρκινοπαθείς αλλά και θα γλίτωναν περιττά έξοδα από τα ασφαλιστικά Ταμεία. Δείτε τι γίνεται στην Αμερική και τι τακτική ακολουθείται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Aegean Airlines: Νέες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης – ελληνικών νησιών και Σμύρνης – Θεσσαλονίκης
«Με τη βελτίωση της πρόσβασης στα ελληνικά νησιά από την Κωνσταντινούπολη ενθαρρύνονται τα ταξίδια αναψυχής, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και η βαθύτερη κατανόηση»
Αεροσκάφος της Aegean στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος»