Ελλάδα

Tέμπη: Επιστρέφει στη Λάρισα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – Παραμένει σε κώμα

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Γεράσιμος αναμένεται να επιστρέψει στη Λάρισα για να νοσηλευτεί σε ειδικό δωμάτιο θεραπείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Δυο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός άνθρωπος που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας και κατάφερε να σωθεί, επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα.

Ο Γεράσιμος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των σοβαρών τραυμάτων που του προκλήθηκαν τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στη Λάρισα για να νοσηλευτεί σε ειδικό δωμάτιο θεραπείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γεράσιμος νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Μιλάνο από τις αρχές του Δεκεμβρίου 2024.

Πριν την νοσηλεία του στην Ιταλία, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού, βρισκόταν σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη, όπου είχε διακομιστεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, αναφέρει το magnesianews.

Ο νεαρός φοιτητής, από το βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, βρίσκεται σε κώμα, με τους γονείς του και τους γιατρούς από την Αμερική που τον κουράρουν, να δίνουν αγώνα για την βελτίωση της υγείας του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Απών ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης από το μνημόσυνο της σπουδαίας τραγουδίστριας - «Δεν ήταν και ποτέ παρών», είπε η Αγγελική Ηλιάδη
«Ο καθένας κάνει όπως θέλει και όπως αισθάνεται. Θα έπρεπε και εκείνος να γνωρίζει πότε είναι τα σαράντα, αν είναι δυνατόν»
H Αγγελική Ηλιάδη με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη