Σάββατο, 6 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τι αποκαλύπτει ο εργοδότης του Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Π.Φύσσα – VIDEO

Αυτός είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αυτός είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Τον είχα στη δουλειά σαν οδηγό 7 χρόνια, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω” λέει στο Newsit o εργοδότης του Γιώργου Ρουπακιά. Δείτε τι λέει ο κύριος Μιχάλης Σασλόγλου για τον χρυσαυγίτη υπάλληλό του που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Είναι το πρόσωπο που θα περάσει στην ιστορία ως ο σύγχρονος εκφραστής του απόλυτου μίσους και της ακραίας βίας.  Είναι αυτός που έστριψε το μαχαίρι στην καρδιά του θύματός του. Ο λόγος για τον  Γιώργο Ρουπακιά, τον δολοφόνο του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οπαδός και μέλος της Χρυσής Αυγής, έκρυβε καλά την ιδεολογία του από τους γείτονες του και τους συναδέλφους του. Παιδί φτωχικής οικογένειας έδινε και ο ίδιος τον αγώνα της επιβίωσης δουλεύοντας ως οδηγός βυτιοφόρου σε εταιρεία εμπορίας και διακίνησης καυσίμων στο Αιγάλεω ενώ παλιότερα δούλευε στην ιχθυόσκαλα.

Τι λέει στο Newsit o εργοδότης του δολοφόνου

Ο άνθρωπος που τον είχε στη δούλεψή του τα τελευταία 7 χρόνια, ο Μιχάλης Σασλόγλου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει οτι ο υπάλληλός του έγινε φονιάς.

Στη δουλειά μιλάγαμε μόνο για αθλητικά, τα πολιτικά τα έχω απαγορέψει γιατί προκαλούν φασαρίες λέει ο εργοδοτης του

“Εγώ τον ήξερα σαν ένα καλό παιδί που ασχολούνταν μόνο με την οικογένειά του” λέει χαρακτηριστικά στο Newsit o κύριος Σασλόγλου ο οποίος αναφέρθηκε και στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζε η οικογένεια του φονιά και αποκάλυψε πως και η κόρη του δούλευε τα καλοκαίρια στην καντινα της Χρυσής Αυγης στην Νίκαια και πως ο γιος του έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει εγχείριση στα μάτια του. “Αφήστε τα, καταστράφηκαν δύο οικογένειες, και η δική του και του παιδιού που δολοφόνησε”.

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, δεν ξέρω γιατί είχε το μαχαίρι μαζί του στον καυγά με το θύμα” λέει ο κύριος Σασλόγλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο Χρυσή Αυγή δεν γίνεται! Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν “βολεμένος” από το κόμμα

Δημοσιογράφος BBC: Μπορεί η κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί η αστυνομία πετάει πέτρες; (VIDEO)

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του δολοφονήμενου Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Σοκ στη γειτονιά του Ρουπακιά στη Νίκαια – Τι λένε οι γείτονες του χρυσαυγίτη δολοφόνου του Π.Φύσσα – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Αγκαλιά με τον Κ. Μπαρμπαρούση ο δολοφόνος του Π. Φύσσα

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

«Πήγε στη Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι» αποκαλύπτουν φίλοι του Γιώργου Ρουπακιά – «Ήμουν σε άμυνα» λέει τώρα ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Γ. Ρουπακιάς: ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής… αλλά δεν είναι μέλος!

Συγκλονίζει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα: Δικαίωση είναι να εκτελεστεί ο φονιάς – Τι υποστηρίζει ο χρυσαυγίτης που μαχαίρωσε τον 34χρονο στο Κερατσίνι 

Ποιός τηλεφώνησε στον 45χρονο για να στήσει καρτέρι θανάτου; Συνελήφθη η γυναίκα του και ο υπεύθυνος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το φονικό στο Κερατσίνι


 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε