Ελλάδα

Τούρκος επιχειρηματίας “χτυπά” το Ελληνικό και τη ΔΕΘ!

Toύρκος επιχειρηματίας του κατασκευαστικού κλάδου  ''χτυπά'' την ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη και το ''Ελληνικό'' στην Αθήνα για επενδύσεις.

Όπως γράφουν τουρκικές εφημερίδες ο Πρόεδρος του ΔΣ της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας ”Αστσίογλου”, κ. Γιασάρ Αστσίογλου σε δηλώσεις του τόνισε ότι η Ελλάδα στο κλίμα κρίσης που επικρατεί , διαθέτει πολλές ευκαιρίες και ότι και οι ίδιοι είναι υποψήφιοι για τον εκθεσιακό χώρο Θεσ/κης και για το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα, στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο ONALERT.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ:

Πωλούνται όσο όσο – Όλη η λίστα με τις αποκρατικοποιήσεις που έρχονται – Πολιτική

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα