Ελλάδα

ΑΑΔΕ: Ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,9 δισ ευρώ εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 5,9 δισ ευρώ εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ από το συνολικό ποσό που ρυθμίστηκε, τα 4,3 δισ ευρώ αφορούν κεφάλαιο και το υπόλοιπο 1,4 δισ ευρώ αφορά προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής.

Πρόκειται συνολικά για 580.609 φορολογούμενους και επιχειρήσεις που υπήχθησαν στη ρύθμιση των οφειλών τους σε έως 120 δόσεις. Από αυτούς, οι 543.923 ήταν φυσικά πρόσωπα και 36.676 επιχειρήσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τον συνολικό αριθμό των ρυθμίσεων στο 14,31% το ποσό καταβλήθηκε εφάπαξ, ενώ στο 30% σε 120 δόσεις. Από το συνολικό ύψος των οφειλών που ρυθμίστηκαν, στο 73,29% η εξόφληση θα γίνει σε 120 δόσεις.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πλημμύρισε» η Ερμού από κόσμο – Ψώνια και βόλτα στο κέντρο με ανοιχτά καταστήματα και «σύμμαχο» τον καιρό
Υπενθυμίζεται ότι τα περισσότερα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 16:00, με εξαίρεση τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που θα κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους έως τις 20:00
Κόσμος στην Ερμού