Ελλάδα

ΑΔΜΗΕ: Δε αυξάνονται τα τέλη στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Δεν τίθεται κανένα θέμα αύξησης των τελών που καταβάλλουν οι καταναλωτές υπέρ του ΑΔΜΗΕ μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτό τονίζει ο Διαχειριστής με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα και επισημαίνει σχετικά: «Σύμφωνα με την πάγια θέση του ΑΔΜΗΕ, είναι αναγκαίο να τηρείται η τετραετής ρυθμιστική περίοδος, η οποία επιτρέπει στην Εταιρεία και τους μετόχους της να προγραμματίζουν με ασφάλεια και σταθερότητα τις επενδύσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Συστήματος Μεταφοράς της χώρας”.

“Μέσω των επενδύσεων αυτών, υλοποιούνται οι νησιωτικές διασυνδέσεις οι οποίες θα μειώσουν την επιβάρυνση των καταναλωτών μέσω των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) κατά 300-400 εκατ. ευρώ ετησίως», υπογραμμίζει ο ΑΔΜΗΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Aegean Airlines: Νέες αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Κωνσταντινούπολης – ελληνικών νησιών και Σμύρνης – Θεσσαλονίκης
«Με τη βελτίωση της πρόσβασης στα ελληνικά νησιά από την Κωνσταντινούπολη ενθαρρύνονται τα ταξίδια αναψυχής, οι επιχειρηματικές συνεργασίες και η βαθύτερη κατανόηση»
Αεροσκάφος της Aegean στην πίστα του «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τα λιμάνια με τους εκδρομείς του Πάσχα - 14.000 ταξίδεψαν την Παρασκευή από τον Πειραιά
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 11 δρομολόγια επιβατηγών πλοίων για τα νησιά του Αιγαίου, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα αναχωρήσουν 11 υδροπτέρυγα και 13 συμβατικά
Πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά 6