Κυριακή, 29 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης για Μαρινέλλα: «Είναι μεγάλη η συγκίνηση, δίνει μια σοβαρή μάχη αυτή τη στιγμή»

Άδωνις Γεωργιάδης για Μαρινέλλα: «Είναι μεγάλη η συγκίνηση, δίνει μια σοβαρή μάχη αυτή τη στιγμή»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη Μαρινέλλα, που δίνει μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να στείλει τις ευχές του στη Μαρινέλλα που δίνει τις τελευταίες ώρες αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου του 2024, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, με το ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Φιλοξενούμενος στο ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Θέλω να πω δημόσια τα περαστικά μου στη Μαρινέλλα. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μία μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή.

Έχει πάθει εγκεφαλικό και δίνει μία σοβαρή μάχη και πιστεύουμε όλοι ότι θα πάει καλά. Προφανώς είναι μεγάλη η συγκίνηση σε όλον τον ελληνικό λαό» είπε ο υπουργός Υγείας.

Στο νοσοκομείο αμέσως έσπευσε και η κόρη της, Τζωρτζίνα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Εκεί βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στενοί φίλοι και συνεργάτες της που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις